FashionTrampa

Predstavljamo: Dizajnerske torbe koje će izdržati test vremena

Kada govorimo o pametnom ulaganju u garderobu, ne postoji ništa bolje od sjajne dizajnerske torbice. Kada izaberete onu pravu, čuvajte je kao nešto vrijedno i ona će vam biti “statement piece” u garderobi do kraja života. To može biti čak i predmet koji prenosite kroz generacije, ili nešto što ćete na kraju prodati i možda čak zaraditi novac. Kao što znate vintage dizajnerski komadi su znatno skuplji što su stariji.

S obzirom na to, ako razmišljate da potrošite novac na dizajnersku torbu, onda je svakako vrijedno razmisliti o stilu koji će izdržati test vremena, a ne samo jednosezonsko čudo koje će na kraju skupljati prašinu u stražnjem dijelu ormara. Za to je najbolja opcija ili da pogledate klasiku – od kojih su neki modeli možda doživjeli modernu preobrazbu ili da nabavite torbu koja ima beskrajnu eleganciju (mislite na bezvremenske boje, bezsezonske siluete i pouzdane tkanine). U nastavku vam donosimo neke od bezvremenskih komada koji će izdržati test vremena, a također vam predstavljamo komade koji imaju nešto pristupačnije cijene za naše tržište.

Ova klasična Chanel 2.55 torbica je zaista odlična investicija koja nikada neće izaći iz mode – i lako se može prilagoditi za dnevni i za noćni izlazak. O kvaliteti izrade ove torbice riječi su suvišne. Cijena ove torbe je 9 do 10 hiljada konvertibilnih maraka.

Neka bude elegantna, jednostavna i neosporno elegantna uz Givenchyjevu 4G torbu, koja ima uklonjivu i podesivu naramenicu, što vam daje više načina da je nosite. Cijena ove torbe je oko 3.500 KM.

Gucci’s Horsebit torba je prvi put puštena u prodaju 1955. godine, a danas je jedan od najpopularnijih modela ove modne kuće. Ovaj dizajn dolazi s kožom i šarenim platnenim remenom, što vam daje još veću prilagodljivost. Cijena ove torbe je oko 5 hiljada konvertibilnih maraka.

Dolce & Gabana torba Sicily dolazi u više različitih nijansi i aposlutni je pobjednik je tokom cijele godine. Damska silueta daje akcenat na bilo koji outfit, a ima i savršenu veličinu za nošenje svaki dan. Cijena ove torbe je nešto više od 3 hiljade konvertibilnih maraka.

Nezaobilazni Kaia model torbe iz YSL-a, koja će sigurno postati poseban komad u vašoj garderobi. Cijena ove torbe je oko 3 hiljade konvertibilnih maraka.

Sve ove torbe se prodaju u različitim nijansama, tako da ih možete prilagođavati svojim omiljenim outfitim-a i bojama. Međutim, ukoliko još niste spremni investirati toliku svotu novca, našli smo nekoliko modela koji imaju sličan dizajn i odličan kvalitet, a koji su ipak pristupačniji.

MONA, cijena torbe 289.90 KM

FURLA, cijena 595,80 KM

Tommy Hilfiger, cijena 202,30 KM

Design by Berberović, cijena 450,00 KM

PINKO, cijena 559,30 KM

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.