FashionTrampa

Novi “chic” modni trendovi za 2024.

Još uvijek ne možete da vjerujete da je već 2024. godina, mi isto. S novom godinom dolazi novi početak, a ako tražite da vaša garderoba bude jedna od stvari koje ćete bitno osvježiti, došli ste na pravo mjesto. Izložili smo 5 najvećih trendova koje ćemo vidjeti ove godine, od lijepih mašnica i velikih rozeta do šik kristalnih ukrasa. Ima li boljeg načina za početak godine nego biti totalno u trendu?

Mašne

Ako do sada niste vidjeli, mašne su od nedavno postale “must have” komad, a trend je aktuelan i tokom 2024. godine. Ove godine se pripremite da vidite najljepše odjevne komade ukrašene mašnama.

Nina Ricci

Providno “Sheer”

Bilo da je suptilno ili potpuno prozirno, “sheer” trend se pojavljuje u svim oblicima – od suknji do haljina.

Altuzarra

Miješanje tkanina i uzoraka

Nema pravila kada je u pitanju oblačenje. A 2024. ćemo vidjeti kombinacije različitih tkanina i uzoraka.

Bottega Veneta

Rozete

Dizajneri su za ovu sezonu otišli korak dalje od običnih cvjetnih printove, tako što su oživjeli rozete – ukrase u obliku ruža i drugih cvjetnih motiva. Baš jednu takvu haljinu je nosila Jennifer Lopez na dodjeli Golden Globe nagrada.

Undercover

Sjajni ili tzv. “kristalni” ukrasi

Nakon godinu dana jednostavne elegancije kojom se naglašava pronicljiv ukus, polako se na modne piste vraća street glam. A ima li boljeg načina da ga nosite od traperica s kristalnim resama? Mi to zovemo “bold” look!

Stella McCartney

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.