FashionTrampa

Personalizirani slamnati cekeri uz svaku kombinaciju!

Ljeto nam već kuca na vrata, pa vrijeme je za modne dodatke od pletene trske, naravno govorimo o popularnim slamnatim cekerima! Slamnati cekeri se nose kao najljepši dodatak uz proljetne i ljetne kombinacije, a uz to su jako praktični!

Mi smo za vas pronašli jako kvalitetne i uz to personalizirane slamnate cekere, domaćeg brenda “Encore” koji su izrađeni u kombinaciji sa kožom od koje su napravljene ručke kako bi bili dugog vijeka i ugodni za nošenje, te prednji detalji koje dodatno personalizirate sa željenim inicijalima u 4 dostupne boje! Ono što je odlično kod ovih cekera, jeste to da kvadratić sa incijalima možete skidati i stavljati po želji!

S obzirom da su ovi cekeri izrađeni od kvalitetnih materijala, imat ćete model koji je dugog vijeka, a koji možete nositi svakodnevno za gradske šetnje, na plažu ili izlete. Ove cekere možete poručiti putem instagram profila ili putem web shopa.

U nastavku vam predstavljamo personalizirane modele koje možete naručiti u kombinaciji sa bojama koje su trenutno dostupne: baby blue, tamno plava i zelena!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.